Υπηρεσίες – Προϊόντα εταιρείας κατασκευής ηλιακών θερμοσιφώνων SOLTHERM 

H εταιρεία Ηλιακών Θερμοσιφώνων SOLTHERM μπορεί και παρέχει μια ευρεία γκάμα από GLASS και ΙΝΟΧ ηλιακούς θερμοσίφωνες, ανοιχτού ή κλειστού κυκλώματος καθώς επίσης διπλής και τριπλής ενέργειας.

Εκτός από τις τυποποιημένες μονάδες που διαθέτουμε των 120, 160, 200 λίτρων κατασκευάζει και μεγαλύτερες μονάδες καθώς και ηλεκτρομπόιλερ κάθε τύπου και χωρητικότητας για ξενοδοχεία, νοσοκομεία, εστιατόρια, κάμπινγκ κ.ά. Με μια τεράστια ποικιλία από συλλέκτες είναι σε θέση να καλύψει και τις πιο απαιτητικές ανάγκες.

Όλοι οι συλλέκτες είναι χάλκινοι, επιλεκτικοί, με προφίλ αλουμινίου και άθραυστο κρύσταλλο, πιστοποιημένοι με τις αυστηρότερες ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Ηλιακοί Θερμοσίφωνες SOLTHERM

Η SOLTHERM παρέχει 10ετή εγγύηση στα απλά ηλιακά συστήματα και 12ετή στα INOX.

Τέλος το έμπειρο προσωπικό που διαθέτει η εταιρεία Ηλιακών Θερμοσιφώνων SOLTHERM έρχεται άμεσα στον χώρο σας και αναλαμβάνει την επισκευή κάθε τύπου ηλιακού θερμοσίφωνα εξασφαλίζοντας την άριστη λειτουργία του παρέχοντας ποιοτική εργασία και προσιτές τιμές.

Με 35ετή πείρα, η SOLTHERM εγγυάται για το τέλειο αποτέλεσμα και την άψογη λειτουργία του ηλιακού σας θερμοσίφωνα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

  1. Εξοικονόμηση 1200 – 1800 KWh ετησίως
  2. Πλήρη κάλυψη των αναγκών μιας οικογένειας σε ζεστό νερό.
  3. Μείωση εκπομπής, τουλάχιστον 2 τόνων διοξειδίου του άνθρακα
  4. Υλικά κατασκευής πλήρως ανακυκλώσιμα που δεν επιβαρύνουν επιπλέον το περιβάλλον
Η εταιρία μας αναλαμβάνει δωρεάν τη μελέτη του χώρου σας για την τοποθέτηση του νέου σας ηλιακού θερμοσίφωνα SOLTHERM ή την αντικατάσταση του παλιού σας. Τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα και καλύπτονται απο πολυετή γραπτή εγγύηση για την ομαλή και αδιάκοπη λειτουργία τους. Ταυτόχρονα το έμπειρο προσωπικό μας εγγυάται για τη σωστή εργασία και τοποθέτηση των προιόντων μας.
Οι εξειδικευμένοι και έμπειροι τεχνίτες μας αναλαμβάνουν την αντικατάσταση όλων των ειδών μπόιλερ με το κατάλληλο SOLTHERM και την προσαρμογή του στην υπάρχουσα βάση του ηλιακού σας, διατηρώντας με αυτό τον τρόπο την στεγανώτητας της ταράτσας σας, ενώ παράλληλα εξοικονομείτε χρήματα. Σε κάθε περίπτωση σας παρέχουμε γραπτή εγγύηση προϊόντων και εργασίας.
Διαθέτουμε τεράστια γκάμα συλλεκτών όλων των διαστάσεων σε κάθετη αλλά και οριζόντια διάταξη, ώστε σίγουρα κάποιος τύπος συλλέκτη να ταιριάζει στις ανάγκες σας. Οι τεχνικοί μας μπορούν να σας προτείνουν τον κατάλληλο τύπο συλλέκτη για το μπόιλερ σας και να τον προσαρμόσουν κατάλληλα στην υπάρχουσα βάση του ηλιακού σας, παρέχοντας φυσικά εγγύηση και ποιότητα.